KOR
Community

Q&A

[ENG] 문의하기

Kotihoitokeinot

페이지 정보

  • Writer : Susie
  • Date : 23-04-15 04:57
  • Hit : 18,212

본문

Ruokavalion muutokset
Lisäravinteet
Yrtit, öljyt ja muut ajankohtaiset aineet
Käskyt ja kiellot
UKK
Ottaa mukaan
Herpes simplex on virus.

Tämä tarkoittaa, että ei ole tunnettua "lääkettä", joka estäisi oireiden palaamisen. Mutta on asioita, joita voit tehdä löytääksesi helpotusta HSV-1- tai HSV-2-epidemian aikana.

Saatat pystyä vähentämään tulehdusta, ärsytystä ja muita oireita elämäntapamuutoksilla ja ravintolisillä. Nämä korjaustoimenpiteet eivät kuitenkaan korvaa kliinistä hoitosuunnitelmaa.

Keskustele aina lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen kuin kokeilet vaihtoehtoista hoitoa. He voivat keskustella mahdollisista annoksista, sivuvaikutuksista ja yhteisvaikutuksista.

Aitoja kotihoitoja herpesin hoitoon
Nämä hyväksi havaitut kotihoidot voivat auttaa lievittämään puhkeamiseen liittyvää turvotusta, kutinaa ja pistelyä. Sinulla on luultavasti jo keittiön kaapissasi tai lääkearkussasi mitä tarvitset näihin lääkkeisiin.

Viileä kompressi
Turvotuksen vähentämiseksi voi olla hyödyllistä käyttää kylmää pakkaa. Levitä jääpakkaus tai puhdas, pehmeä jäällä täytetty liina vaurioituneelle alueelle. Toista tarpeen mukaan 4 tunnin välein. Älä koskaan aseta jäätä suoraan iholle.

Ruokasoodatahna
Ruokasoodatahnan levittäminen voi auttaa kuivattamaan vaurioita ja lievittämään kutinaa. Kasta tätä varten märkä vanupallo tai Q-kärki pieneen määrään puhdasta ruokasoodaa ja taputtele sitä haavaan.

Maissitärkkelys tahna
Maissitärkkelystahna voi myös kuivata vaurioita ja lievittää kutinaa. Kasta märkä vanupallo tai Q-kärki pieneen määrään maissitärkkelystä ja levitä sitä vaurioituneelle alueelle.

Paikallinen valkosipuli
Tutkimukset viittaavat siihen, että valkosipulilla voi olla antiviraalisia ominaisuuksia molempia herpeskantoja vastaan. Murskaa tuore valkosipulinkynsi ja sekoita se oliiviöljyn kanssa laimeaksi. Voit levittää tätä seosta haavaan jopa kolme kertaa päivässä.

Paikallinen omenaviinietikka (ACV)
ACV tunnetaan anti-inflammatorisista ja antiviraalisista ominaisuuksistaan. Saadaksesi joitain näistä eduista, sekoita yksi osa ACV:tä kolmeen osaan lämmintä vettä ja levitä sitä vaurioituneelle alueelle.

Ruokavalion muutokset
Tiettyjen ruokien syöminen ja muiden välttäminen voivat vahvistaa immuunijärjestelmääsi ja puolestaan auttaa kehoasi reagoimaan herpesvirukseen.

Anekdoottiset todisteet viittaavat vahvasti siihen, että ruokavalion muuttaminen voi auttaa estämään taudinpurkauksia.

Vaikka lisätutkimusta tarvitaan, hydroxychloroquine geneeriset lääkkeet tilaus kliininen näyttö tukee joitain näistä väitteistä.

Antioksidanttipitoiset kasvikset
Runsaasti antioksidantteja sisältävien vihannesten syöminen voi vahvistaa immuunijärjestelmääsi ja vähentää tulehdusta ja pidentää taudinpurkausten välistä aikaa. Kukkakaali, pinaatti, lehtikaali ja tomaatit sisältävät runsaasti vapaita radikaaleja sitovia antioksidantteja. Ne sisältävät myös enemmän lysiiniä kuin arginiinia, aminohapposuhdetta, joka on tärkeä herpes-infektion estämisessä.

Omega-3 rasvahapot
Omega 3 -ketjuisia rasvahappoja voidaan käyttää auttamaan immuunijärjestelmääsi hallitsemaan kroonisia tulehdustiloja. Lohi, makrilli, pellavansiemenet ja chia-siemenet sisältävät runsaasti näitä rasvahappoja.

Proteiini
Terveellinen proteiinin nauttiminen on elintärkeää kehon immuunivasteelle herpesvirukselle ja muille taudinaiheuttajille. Syö runsaasti proteiinia ja vähän tyydyttynyttä rasvaa sisältävä ruokavalio syömällä paljon manteleita, munia ja kauraa.

C-vitamiini
Tutkijat ovat osoittaneet, että C-vitamiini voi tehokkaasti nopeuttaa herpes-epidemioiden paranemista. Se voi myös auttaa pidentämään taudinpurkausten välistä aikaa.

Värikkäät hedelmät ja vihannekset, kuten paprikat, appelsiinit ja mansikat, sisältävät runsaasti C-vitamiinia. Mango- ja papaija-hedelmät sisältävät myös vitamiinia famvir 500mg ilman reseptiä, että ruokavalioon lisätään suuria määriä lysiiniä.

Sinkki
Sinkkihoito voi vähentää herpes-epidemioiden määrää ja samalla antaa sinulle pidemmän taudinpurkauksien välillä. Voit lisätä sinkin määrää ruokavaliossasi syömällä vehnänalkiota, kikherneitä, lammasta ja sianlihaa.

Sinkkilisäaineiden ottaminen voi myös auttaa herpesepidemiassa.

B-vitamiinikompleksi
B-vitamiinikompleksivalmisteet sisältävät kaikki B-luokan vitamiinit. Nämä vitamiinit lisäävät energiaasi, auttavat aineenvaihduntaasi ja tukevat tervettä solujen kasvua. Nämä toiminnot ovat välttämättömiä, kun virus hyökkää kehoon aktiivisen taudinpurkauksen aikana.

B-vitamiinit voivat vahvistaa immuunijärjestelmääsi ja auttaa kehoasi reagoimaan herpesvirukseen. Voit saada B-vitamiinia vihreistä papuista, kananmunista, pinaatista, parsakaalista tai ravintolisistä.

개인정보취급방침

닫기

이메일주소무단수집거부

닫기